Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Zacusca De Vinete Ardeleneasca

Reteta Zacusca De Vinete Ardeleneasca

Zacusca de vinete reteta traditionala. Reteta clasica de zacusca cu vinete, ardei kapia, ceapa, morcovi şi telina.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

3 kg vinete, 1,5 kg ardei sau gogosar, 1,5 kg ceapa, 1 cutie pasta de tomate, 750 ml ulei, foi dafin, boabe piper. Mod de preparare zacusca de vinete: Mai multe retete de conserve pentru iarna gasiti aici.

Zacuscă De Vinete Ca In Ardeal Rețetă De Reka Rețete Cookpad
vizitati articolul complet aici : https://cookpad.com/ro/recipes/10425189-zacusca-de-vinete-ca-in-ardeal
Zacusca de vinete cu ardei este o mancare de legume proaspete coapte. Reteta clasica de zacusca cu vinete, ardei kapia, ceapa, morcovi şi telina. Am inceput cu o seara inainte cu coacerea vinetelor si a.

3 kg vinete, 1,5 kg ardei sau gogosar, 1,5 kg ceapa, 1 cutie pasta de tomate, 750 ml ulei, foi dafin, boabe piper.

De aceea, astăţi îţi propunem să descoperi o reţetă de zacuscă delicioasă. Zacuscă de fasole retete culinare romanesti si din bucataria. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de zacusca de vinete il gasiti in clipul de mai jos!

Se elimina semintele din rosii cu aparatul de stors si sucul obtinut se pune la fiert pina se ingroasa ca. E o zacusca usoara si gustoasa. Coci ardeii, gogoşarii şi vinetele pe flacăra aragazului, apoi le cureţi şi le laşi să se scurgă.

Zacuscă De Fasole Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala
vizitati articolul complet aici : https://retete.unica.ro/recipes/zacusca-de-fasole/
Cu morcovi, ciuperci, fasole etc. Reteta de zacusca de casa de mai jos este una originala. Reteta de zacusca de vinete este cea mai raspandita si una din cele mai indragite.

May 25, 2018 at 11:34 pm.

Se coc vinetele si ardeii kapia, apoi se curata si se lasa la scurs. Coci ardeii, gogoşarii şi vinetele pe flacăra aragazului, apoi le cureţi şi le laşi să se scurgă. Zacuscă cu vinete retete culinare by teo s kitchen.

Incearca si aceasta reteta de zacusca cu vinete si ardei, care este foarte simpla dar gustoasa. Un kg ardei kapia un kg vinete un kg ceapa 5 catei usturoi 2 linguri otet din vin 150 ml ulei sare piper. Mai pot fi adaugate rosii, ciuperci, fasole, morcovi sau dovlecel.

Zacusca De Vinete Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=1hT7yM6R8Bc
Exista zeci de variante de zacusca va recomand si zacusca de dovlecei, zacusca de fasole sau zacusca de fasole cu naut! Va invit sa incercati reteta mea de zacusca de vinete, simpla si delicioasa. La fel se procedeaza si cu gogosarii.

Ceapa, 1 litru ulei, 3 kg.

Toamna este sezonul în care gospodinele îşi numără borcanele din cămară, iar dintre acestea nu trebuie să lipsească borcanele de zacuscă. Ea poate fi făcută cu ardei copți, cu ciuperci, cu morcovi și în alte multe chiar dacă poți găsi o mulțime de sortimente de zacuscă de vinete în magazine, cu siguranță zacusca făcută în casă este preferata multor români. Se elimina semintele din rosii cu aparatul de stors si sucul obtinut se pune la fiert pina se ingroasa ca.

Reteta zacusca 1 a doua reteta de zacusca reteta zacusca de vinete. Reteta de zacusca de vinete a fost probata si de catre cititorii blogului pofta buna!, puteti vedea mai jos rezultatele

Posting Komentar untuk "Reteta Zacusca De Vinete Ardeleneasca"