Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sondaj Prezidentiale Turul 2

Sondaj Prezidentiale Turul 2

Asociația sociologilor și demografilor din republica moldova (asdm) a prezentat astăzi rezultatele unui sondaj privind turul al doilea al alegerilor prezidențiale de menționat că, sondajul a fost efectuat pe teritoriul republicii moldova, fără regiunea transnistreană și fără diaspora, pe un eșantion de 1177. Prezența românilor din străinătate la urne a fost uriașă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acesta este urmat de mircea diaconu. Turul ii (.pdf) alternativ, puteți accesa acest link. Alegeri prezidențiale în republica moldova 2020.

Alegeri Prezidențiale 2019 Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă Intră In Turul 2 Antena 1
vizitati articolul complet aici : https://a1.ro/news/politic/alegeri-prezidentiale-2019-prezenta-la-vot-rezultate-cati-oameni-au-votat-pana-acum-id926082.html
Un sondaj csci, institut care lucrează cu psd, îl dă câştigător al turului doi al prezidenţialelor pe victor ponta sondaj prezidenţiale turul 2. Socialistul igor dodon și liderul partidului acțiune și solidaritate (pas), maia sandu, sunt candidații care ar putea accede în turul doi la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, conform unui sondaj dat publicității astăzi de către asociația sociologilor și demografilor din moldova. Peste 660.000 de români din diaspora au participat la alegerile prezidențiale din primul tur.

Astfel, la sondajul la care au participat puțin peste 7000 de oameni, cu o diferență de aproximativ 6000 de voturi.

La sfârșitul acestei săptămâni are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în care românii au de ales între klaus iohannis și viorica dăncilă. Totodată, întrebați cine cred că va cîștiga alegerile prezidențiale, 55,1 la sută din respondenți au răspuns igor dodon, în timp 16,6% au menționat maia sandu. Actorul marius manole (41 de ani) mărturiseşte că îi este teamă de rezultatul alegerilor prezidenţiale după ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc să voteze pe motiv că nu îi reprezintă niciunul dintre candidaţii ajunşi în turul doi.

Potrivit csci, 55% dintre românii intervievaţi au declarat că vor vota cu victor ponta la alegerile din 16 noiembrie, în. Noi nu trebuue sa stam si sa ii atragem in mod repetat atentia sau sa il atwntionam sa respecte legea, adica personajul respectiv trebuie somat imperativ sa inceteze cu aceasta infractiuns in forma continuata. Alegerile prezidentiale 2019, turul 2, vor.

Sondaj Prezidențiale Iohannis Mai Puțin Cu 10
vizitati articolul complet aici : https://www.cotidianul.ro/iohannis-scade-in-preferinte/
Prezența românilor din străinătate la urne a fost uriașă. Astfel, victor ponta ar câștiga turul ii cu 52,8%, în timp ce klaus iohannis ar obține 47,2% din voturi. Alianta usr plus ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, si sa voteze cu actualul presedinte, klaus iohannis.

Doi candidați sunt înscriși în cursa pentru funcția de șef al statului:

Prezența românilor din străinătate la urne a fost uriașă. Turul ii (.pdf) alternativ, puteți accesa acest link. Asociația sociologilor și demografilor din republica moldova (asdm) a prezentat astăzi rezultatele unui sondaj privind turul al doilea al alegerilor prezidențiale de menționat că, sondajul a fost efectuat pe teritoriul republicii moldova, fără regiunea transnistreană și fără diaspora, pe un eșantion de 1177.

Dan barna, viorica dăncilă, mircea diaconu, altul, nu știu, nr? Acestea însă de fiecare dată au inclus doar cetățenii moldoveni aflați pe teritoriul țării, fără un eșantion din transnistria sau diasporă. Înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, mai multe companii de cercetare și de date au lansat sondaje politice.

Alegeri Prezidenţiale Turul Ii Bec Prezenţa La Vot La Nivel Naţional La Ora 21 00 62 04 In Primul Tur Prezenţa A Fost De 52 31 Harta Votului Pe Judeţe
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/social/alegeri-prezidentiale-turul-ii-bec-prezenta-la-vot-la-nivel-national-la-ora-21-00-62-04-in-primul-tur-prezenta-a-fost-de-52-31-harta-votului-pe-judete-13565620
Cine și când va prezenta primele rezultate. Astfel, la sondajul la care au participat puțin peste 7000 de oameni, cu o diferență de aproximativ 6000 de voturi. Numărul celor indeciși este de 15,6 %, iar numărul celor care nu au răspuns la această întrebare este de 20,3 %.

O altă întrebare din cadrul sondajului a fost:

Alegerile prezidentiale 2019, turul 2, vor. Noi nu trebuue sa stam si sa ii atragem in mod repetat atentia sau sa il atwntionam sa respecte legea, adica personajul respectiv trebuie somat imperativ sa inceteze cu aceasta infractiuns in forma continuata. Înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, mai multe companii de cercetare și de date au lansat sondaje politice.

Posting Komentar untuk "Sondaj Prezidentiale Turul 2"